Over ter Stege

Na zeven generaties en ruim 220 jaar ervaring is ter Stege een familiebedrijf dat is uitgegroeid van "eenmansbedrijf" naar één van de grootste producenten van houten bekistingen voor de betonindustrie in Europa.

Van origine een timmerfabriek die zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd heeft in het ontwerpen, produceren en implementeren van betonmallen. Betonmallen die architecten, bouwbedrijven en betoncentrales in staat stellen om uitdagende projecten te realiseren.

ter Stege is onderdeel van iets groters. Onderdeel van een keten waarin we de ambities van onze klanten mede mogelijk maken. ter Stege maakt mede mogelijk.

Elke dag zetten ruim 180 vakspecialisten zich in op onze vestigingen en bij diverse (prefab) beton- en timmerfabrieken in Nederland, Duitsland en België.

Vestiging Hoogeveen 

In Hoogeveen is het hoofdkantoor gevestigd, waar de centrale aansturing en coördinatie plaatsvindt.
Ook zijn er 3 productiehallen waar dagelijks vakwerk wordt geleverd.

Detachering

Een groot deel van de vakspecialisten van ter Stege werken op locaties van onze opdrachtgevers. Dit verschilt van specialisten die vast bij een klant in de productie werken tot het geheel overnemen van werkplaatsen waar voor de klant wordt geproduceerd.