Houten & Stalen mallen

Onze houten mallen worden in spiegelbeeld ontworpen en tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd. De mallen zijn geschikt om veelvuldig vol te storten en kunnen geleverd worden inclusief ombouwvoorzieningen. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, wij maken het mede mogelijk.

ter Stege levert de mallen aan diverse (prefab) betonfabrieken en timmerbedrijven in heel Europa.

Stalen mallen

Naast het maken van houten betonmallen voor de prefab betonindustrie, vervaardigt ter Stege ook stalen betonmallen. De stalen mallen lenen zich bij uitstek geschikt voor onder andere grote series van eenduidige betonelementen, waardoor ze duurzaam zijn.

Hybride mallen

Ook behoort het combineren van houten en stalen mallen tot de mogelijkheden. Deze combinatie is zeer sterk, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor de grote elementen. Denk aan mallen met hoge verticaal gestorte (zij)wanden. Daarnaast kunnen er ook ombouwvoorzieningen geleverd worden en zijn ze geschikt voor hergebruik.

Randhout en sparingen

Losse verkoop van randhout panelen en complete hulpstukken is ook mogelijk. In hoogtes van 100 mm tot 1000 mm zijn de volgende sparingen en randhout te verkrijgen.

De schuinte van de laatste 2 sparingen zijn maximaal 45ยบ (vanaf 350mm, niet mogelijk met gaten). Onze panelen hebben een maximale lengte van 9300 mm en een maximale breedte van 4600 mm uit 1 stuk. Sparingen, klossen, spatters, vellingkanten en structuurmatten zijn in aanvulling op het randhout ook te krijgen.

Neem contact op met Jos Schuitemaker (verkoop) of Erwin de Vries (accountmanager betonmallen) om de mogelijkheden te bespreken 088-0208530.