De specialist in het produceren van betonmallen

Of het nou gaat om een eenvoudige sparing, een architectonisch betonelement of het geheel uitbesteden van de werkplaats, ter Stege heeft zich bewezen een betrouwbare partner te zijn. Innovatie en samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. Onze missie is dan ook een kwalitatief hoogwaardig product af te leveren. 

Wij zijn sterk in houten bekistingen en stalen mallen. Hierin kunnen wij vrijwel elk project aan. Maar we bieden meer: wij hebben ook de mogelijkheden om het hout te combineren met staal. Zo kunnen we voor elk project de juiste prijs-kwaliteitverhouding bieden. 

Onze klanten stellen wij in staat bijzondere projecten te realiseren. Door het standaardiseren en prefabriceren van complexe instructies.

Voor het plaatsen van vakmensen bij u in de werkplaats, bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij detacheren vakspecialisten in diverse functies in de betonindustrie; o.a. ombouwers, opstellers, afwerkers, betonreparateurs en kwaliteitscontroleurs.

Onze adviseurs verstaan hun vak. Door jarenlange branche-ervaring weten wij als geen ander welke behoeftes en belemmeringen er dagelijks een rol spelen. Door goed naar de klant te luisteren en de behoeftes te vertalen naar praktische oplossingen, loopt het bouwproces zo min mogelijk vertraging op.

ter Stege is de totaaloplosser die graag met de klant meedenkt.